Vermeulen & Cliquet

Arts en Gestalttherapeuten

Voordat Harrie Vermeulen gestalttherapeut werd, volgde hij de artsen- en huisartsenopleiding in Nijmegen. Hij was daarna werkzaam in Hati en keerde met zijn gezin terug naar Nederland om hier als arts te gaan werken in het verpleeghuis.

Sinds 2005 is hij niet meer praktiserend als arts.

Vanuit zijn ervaring in het management van een zorginstelling heeft hij ervaring met coaching. Harrie promoveerde in 1994 op onderzoek naar valpreventie en is vertrouwd met ouderen die psychische problemen hebben.

Na de opleiding tot gestalttherapeut werkt Harrie nu als coach voor mensen die problemen ervaren bij hun beroepsuitoefening (stress, burnout, onzekerheid, faalangst), als gestalttherapeut bij volwassenen met een individuele problematiek en als relatietherapeut.

 

Lidmaatschappen:                                                              - Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en       gestalttheorie (NVAGT),                                                    - Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP)               European Association for Psychotherapy  (EAP/ECP certificaat)

 

 


Harrie Vermeulen - Gestalttherapeut

In zijn werk heeft Harrie steeds de mens centraal gesteld. Voor hem biedt gestalttherapie de mogelijkheid nog meer vanuit zijn persoonlijke visie te werken.

Sinds 2005 is hij niet meer praktiserend als arts en werkt alleen als gestalttherapeut.

 
 

Berg en Dalseweg 102 | 6522 BS Nijmegen | telefoon 024-3224788